Вход | Регистрация

Новият „стар“ началник на РУП-Свищов

Гл. инсп. Момчил Златев отново бе назначен със заповед на министъра на МВР

Новият „стар“ началник на РУП-Свищов
ОДМВР - Велико Търново

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 24 септември 2013 г. гл. инсп. Момчил Златев отново поема ръководството на полицейското управление в Свищов. Вчера новият началник на полицейското управление в крайдунавския град бе представен от ВНД Директорът на ОДМВР – В. Търново гл. инсп. Христо Христов.

Момчил Златев е на 39-години от Свищов. Започнал е работа в системата през 1997 г., като помощник- следовател в РСС – Свищов. Работил е като разузнавач и началник група "Противодействие на криминалната престъпност” в полицейското управление.

През 2011 г. заема поста началник на управлението. Същата година е отстранен от ръководния пост и е назначен за началник на полицейския участък в с. Овча Могила, а следващата година става началник група "Криминални престъпления” в РУП – Трявна при ОДМВР – Габрово. 

Досегашният началник на полицейското управление Вълкан Вълканов е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи от 24 септември 2013 г. за  разузнавач в полицейското управление в крайдунавския град.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар