Вход | Регистрация

ОИЦ-Плевен отчете работата през 2013-та

Центърът е посетен от над 1200 души

22 информационни събития за популяризиране на дейността си, между които и 6 срещи с представители на медии, са провели през изминалата година от Областен информационен център – Плевен, информира infoPleven.

Според отчета на Йонка Янакиева, управител на Центъра, неделима част от работата е организирането и провеждането на събития, които са в рамките на национални и регионални кампании. В тази насока тя акцентира върху националната кампания "Научени уроци”, чиято цел е установяването на критичните места при изпълнението на проекти, финансирани със средства от европейските фондове, и начини за отстраняването им.

Активно плевенският Център участва и в кампанията за популяризиране на конкурса за лого и слоган на оперативните програми през следващия програмен период.

Друг акцент в дейността на ОИЦ – Плевен е проведената среща с представители на бизнеса от Североизточна България, по време на която е представен новият програмен период – 2014-2020 г., и дискусията за представяне на възможностите за Интегрирани териториални инвестиции.

Повече от 1 200 души са посетили ОИЦ-Плевен през годината, а експертите са дали отговор на повече от 80 запитвания по телефона, в информационните събития са участвали близо 900 представители от различни целеви групи.

В очертаващата се изключително динамична 2014 г. със старта на новия програмен период и избори за евродепутати, ОИЦ – Плевен ще продължи да бъде гарант за навременна и коректна информация за гражданите, подчерта в заключение Йонка Янакиева.

Тя изказа специална благодарност на целия екип на ОИЦ – Плевен, без чиито професионализъм и усърдна работа тези добри резултати не биха били възможни.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар