Вход | Регистрация

Поетеси правят коледни вълшебства

Поетеси правят коледни вълшебства

Две поетеси от Централния Север канят всички коледни вълшебства и приказни мигове да влязат в живота ни чрез техния талант.

Павлина Иванова от Горна Оряховица и Десислава Церовска от Троян представят поредните си стихосбирки – "Коледа може да е приказка” и "Зимни вълшебства”, на 20 декември от 17,30 ч. в софийската галерия "Александър”.

Техните благопожелания в стихотворна форма не само са в унисон с предстоящите празници, но и идват в помощ на деца в нужда.

Част от средствата, събрани от продажбата на двете стихосбирки, ще бъдат дарени на едно дете от Горна Оряховица в неравностойно положение и на Дневния център за деца с увреждания в Ихтиман.

"Когато човек става по-добър, без да очаква нещо насреща, Вселената му отвръща със същото”, споделя Десислава Церовска. Младата поетеса помага с охота в много благотворителни инициативи и се надява всички ние да сме добри целогодишно, не само по Коледа.

Павлина Иванова също отваря сърцето си за чуждите нужди, особено за тези на децата в трудно и неравностойно положение, защото самата тя е инвалид и е майка на три деца.

За да подкрепите инициативата, може да се присъедините към нея на страницата й във Фейсбук.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар