Вход | Регистрация

Пускат Роналд на свобода

Пускат Роналд на свобода
пресцентър МВР

21-годишният Роналд Стоянов от Велико Търново, който закла майка си, излиза на свобода и скоро ще се прибере при баща си.

До момента срещу Роналд, който намушка майка си с нож 22 пъти, защото мислел, че тя е демон, който ще изпие кръвта му, няма повдигнато обвинение. Мъжът ще излезе на свобода още утре, когато прокурорът по делото се връща от отпуск.

Стоян Стоянов - бащата на Роналд, разказва в предаване по НТВ, че като малък синът му бил добро момче. През 2010 г. обаче преживял полицейски побой и става съвсем друг човек.

Започнал да говори, че в полицейския участък дошли монаси от Шаолин, които му имплантирали чипове.

Година по-късно обаче започнал криминалният живот на Роналд - през 2011 г. той намушкал няколко роми. На Нова година нападнал и родителите си, викал им демони, държал се неадекватно. Баща му и майка му се принудили да подадат молба в прокуратурата - веднага го вкарали в психиатрия, където лежал 1,5 месеца - тогава все още нямал диагноза.

Като излязъл обаче Роналд отказвал да пие лекарствата си и казвал, че му няма нищо.

После започнал да говори за самоубийство и убийство. Така се стигнало до страшната нощ - съседката Любка Иванова разказва, че Стоян я извикал през прозореца. Казал, че майка му е в кръв и че трябва да се извика бърза помощ. Когато Любка се качила в стаята, видяла майката на Роналд да лежи мъртва. "Беше паднала, подпряна на завивки и възглавници, в кръв, бездиханна, картината беше страшна, Роналд беше избягал", разказва жената.

Днес бащата на убиеца твърди, че повод за конфликт между майката и Роналд не е имало. Не са си разменили нито дума във фаталния ден, той просто се качи в стаята й и я надупчи, разказва Стоян. 

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg


 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар