Вход | Регистрация

Рок концерт набира средства за трансплантация

Ръка подават известни рок банди

Рок концерт набира средства за трансплантация

Благотворителен рок концерт с цел събиране на средства за спасяване на живота на 4 годишно дете организира Русенското сдружение "Европейско поп-рок общество - ЕВРОПРО".

Четиригодишната Габриела се бори с тежко злокачествено заболяване. Тежката диагноза остра лимфобластна левкемия е поставена преди три години. Досега момиченцето е подлагано на тежка и изтощителна химиотерапия, но след спирането й, болестта се е възстановила. Единственият шанс за Габи да живее е присаждане на костен мозък. Трансплантацията може да бъде направена във Франция или Германия, но необходимата сума, е непосилна за семейството й. Донор ще бъде по-голямата й сестра – 11-годишната Виктория.

Идеята чрез музиката да се помогне на едно дете е привлякла групите: 5-6 Boyz, Division One, Gunpowder, Hammer Dance, Rockada.

Началото е на 29 април от 18 часа в Пленарна зала. Таксата за вход е 5 лева на човек. А онези, които не могат да отидат на концерта, а желаят да помогнат, могат да изпратят дарителски SMS с текст на латиница DMS GABRIELA на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). Цената е 1,20 лв. с ДДС.



RuseInfo.net
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар