Вход | Регистрация
Плевен 21°C

Регионален съвет за развитие ще заседава в Плевен

Регионален съвет за развитие ще заседава в Плевен
Снимка: Север.бг

В Плевен ще се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район, информират от Областна администрация – Плевен.

В заседанието ще участват представители на министерства, областните управители на Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч, кметове на общини от петте области. В работата на Регионалния съвет ще се включат и национално представените работодателски организации и синдикати, и членове на "Форум гражданско участие”.

Заседанието ще бъде открито и ръководено от областния управител Илиян Йончев, който е председател на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район. Той ще предложи за обсъждане и приемане Годишната индикативна програма за дейността на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район за 2014 г. А представител на Министерството на регионалното развитие ще представи актуална информация относно Стратегията на Европейския съюз на Дунавския регион. В предварителния дневен ред са включени и предложения от областните администрации в Северозападен район относно подготовката на Интегрирана стратегия за развитие на Северозападен район.

Изнесеното заседание на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район ще се проведе на 17 октомври, четвъртък, в зала "Плевен" на Областна администрация.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар