Вход | Регистрация
5 предложения от Каталози

Подарък за Коледа... банциг

Сметката направена без... "Дядо Коледа"
Подарък за Коледа... банциг

Снимка: sxc.hu

Предколедна акция за осигуряване на подарък си спретнали двама приятели от плевенско. Но, вместо да се насочат към магазините, предлагащи разнообразие от изненади за под елхата, те решили, че ще им бъде по-изгодно, ако просто си вземат набелязаната вещ. Но не какаква да е вещ и не от къде да е, а банциг от частен дом в с. Петърница, Долни Дъбник.

Да им се чудиш на акъла! Досиетата им в полицията са доволно препълнени - 33-годишният извършител е с 28 заявителски материала за кражби, грабежи, управление на МПС без книжка, и незаконна сеч, като "наградата" за "геройствата" му са присъди за 14 години затвор. "Скромният" опит на 35-годишният му съучастник е отчетен в полицията с 5 заявителски материала за кражби, грабежи и подкуп, и седем присъди.

Едва ли с огромния и тежък "подарък", който са искали да си направят, са щели да работят -  "CV"-тата им в полицията ясно говорят, че не са от много работливите. Може би са се надявали да го продадат и така да се финансират за "нормален коледен подарък и весело изкарване на празниците"?!

Все едно - "родната полиция ни пази" и веднага след извършването на престъплението, е заловила крадците.

Ново досъдебно производство е коледният подарък и на двамата апаши.
 


______________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар