Вход | Регистрация

Предимно слънчево и температури до 20°

Предимно слънчево и температури до 20°
Снимка: Thinkstock/Guliver

Разкъсана средна и висока облачност ще има днес на страната, която от запад постепенно ще се вплътнява и до края на деня на отделни места в Западна България, а през предстоящата нощ и в Централна - ще превали слаб дъжд. В сутрешните часове на отделни места в низините ще има краткотрайна мъгла, а над източните райони преди обяд ниска слоеста облачност. В Източна България ще духа слаб източен вятър. Максимални температури между 15° и 20°.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за октомври, през деня ще се понижава и ще се доближи до средното.

Над планините ще има разкъсана, след обяд значителна облачност и на места в масивите от Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб южен, по високите и открити части до умерен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра около 10°.

Над по-голямата част от Черноморието преди обяд ще има ниска слоеста облачност, която през деня ще се разкъса и намалее, но в следобедните часове ще се появи средна и висока. Ще духа слаб източен вятър. Максимални температури на въздуха: 15-16°. Температурата на морската вода е 13°-16°.

<< Sever.bg във Facebook >>



НИМХ
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар