Вход | Регистрация

Напълниха с порно фейсбук профила на зам.-шефа на Народното събрание

Напълниха с порно фейсбук профила на зам.-шефа на Народното събрание
Снимка: БТА

Хакери пробиха фейсбук профила на зам.-шефа на Народното събрание Алиосман Имамов и го напълниха с порно клипове. Потребителски профили с имена Ibrahim Darakchi, Ahmed Molaahmedov и Vaiz Şentürk са наляли десетки забранени видеоклипове.

Имамов призна, че не смогва да изтрие всички порно клипове и дори се пошегува, че и той ще си наеме хакери, които да прочистят профила му и да го защитят.

Не за първи път активистът на ДПС си има проблем с кибер престъпници. Преди време от пощата му бяха изпратени мейли до всички негови приятели, в които се обясняваше, че той е бил обран в чужбина, останал е без пари и документи и не може да се прибере в България. След време атаката се повтори.

"Знам за тия клипове, от няколко дни ги бърша, а те пак се появяват, явно и аз трябва да си намеря хакер, който да ги изчисти от профила ми и да му направи някаква защита", коментира сегашният случай депутатът.

Преди време холандската депутатка Картика Лиотард поиска ЕС да забрани порнографските материали във всичките им форми, но законът е бе приет. Дори и той обаче надали би могъл да предотврати хакването на профила на българския депутат.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар