Вход | Регистрация

6 коледни концерта за ловчалии

Малки и големи таланти ще огласят Ловчанското читалище, вижте също благотворителен и Рождественски концерт

6 коледни концерта за ловчалии
Община Ловеч

Шест коледни концерта подготвят в Ловеч, като първият може да бъде посетен още днес, 9 декември.

Три концерта ще огласят сцената на Ловчанското читалище. Тази вечер от 18 ч. възпитаниците на детската музикална школа към читалището ще открият концертния сезон със свои изпълнения.

На 12 декември от 18.30 ч. концерт ще изнесат Смесеният хор "Панайот Пипков" към Ловчанското читалище и хор "Кантилена" от Велико Търново. На 15 декември ловчалии ще имат възможност да се насладят на концерта на Общинския духов оркестър. Той е с начален час 18 ч.

Голям Рождественски концерт ще се състои на 21 декември от 18 ч. в приземния храм "Въведение Богородично" на катедралата "Св. св. Кирил и Методий". Участници в него са Смесеният църковен хор "Евстати Павлов" при храм "Св. Троица" - Ловеч, църковният хор при храм "Успение Богородично" – Ботевград, и вокална група "Оренда" – Етрополе.

Също на 21 декември, но на голямата сцена на Драматичния театър започва благотворителният концерт за набиране на средства за пострадалия при пътен инцидент ученик от Езиковата гимназия Григор Иванов. Концертът "Заедно можем повече" е част от инициативата "Аз, ти и Гого" и започва от 19 ч.

В него ще се включат фолклорна формация "Елит", детски танцов състав "Елит", балетна школа "Пирует", балет "Ралица" и клубът по акробатичен рокендрол "Роксмайл". Организатор е НЧ"Зорница 2010", цена 5 лв.

Последният коледен концерт в града ще бъде на 22 декември в камерната зала на Ловчанското читалище. Тогава дуото Иван Калов и Валерий Хомяков ще забавляват аудиторията от 18 ч.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар