Вход | Регистрация

Ищар покори старата столица - ВИДЕО

Препълнената Спортна зала се наелектризира от невероятното присъствие на певицата

Ищар покори старата столица - ВИДЕО
Снимка: Север.бг

Вулкан от ритми, звуци и емоции … и над всичко това неповторимият глас на Ищар - само така може да се опише концертът на световната етно-поп икона във Велико Търново.

В препълнената Спортна зала публиката  пееше, танцуваше и аплодираше под ритмите на английски, френски, арабски песни, които етно кралицата изпя. Шоуто й бе част от турнето, с което тя популяризира албума си "Седем".

Освен, че представи нови парчета, елегантната и секси изпълнителка изпя свои, вече популярни и обичани от публиката хитове, в съпровод на етноформация "Алабина".

Джими Сисоко бе изненадата на концерта. Рапърът взриви публиката с няколко свои изпълнения, като едното от тях бе хитът му с египетската звезда – "Sawah”. Невероятният темперамент и талантът му да грабва публиката накараха цялата зала да стане на крака и да го аплодира, пеейки и танцувайки с него.

880938

За финал на концерта Ищар изпя на чист български език "Облаче ле, бяло" заедно с хор "Еуфоника" и едно малко, българско момиче от публиката. Изпълнението й просълзи присъстващите. На два пъти екзалтираните й фенове я извикваха на бис и тя се раздаде докрай на сцената.

880925

Много от почитателите й не искаха да си тръгнат, без да са взели автограф от своя идол. След двучасовия концерт и видимото вълнение от успеха му, тя не отказа на никого да се разпише за спомен.

"Концертът беше прекрасен. Преди него бях доста притеснена, тъй като и предишния ден имах концерт и се чувствах доста изморена. Веднага щом се качих на сцената обаче, видях хората и усетих тяхната емоция. Искам да благодаря на публиката,защото тя ми даде толкова сила, мощ и  енергия. Благодаря ви, защото вие ми помогнахте да изляза на сцената с тази енергия и да направим този чудесен концерт. Пожелавам на всеки изпълнител да има щастието да се изправи пред подобна публика. Усещането е специално. Това е самата истина, не го казвам само, защото съм тук в България. Наистина го чувствам.", каза пред медиите Ищар.

Тя се усмихна и сподели, че много би желала освен "Благодаря" и "Я кажи ми, облаче ле, бяло" да може да каже нещо повече на български език, защото "това е език като италианския, който, когато го говориш, изглежда все едно пееш. Но може някой ден да ви изненадам и ще го науча. Аз много го харесвам, както харесвам и песента. Благодаря ви отново за културата, уважението и гостоприемството, с което ме удостоихте."

Север.бг не пропусна да попита и Джими Сисоко за това как се чувства в нашата страна и харесва ли българската публика:

"Страхотно, аз обичам България!Всъщност това не ми е първото посещение тук. При последното ми идване направихме много голям и зрелищен концерт, днес се  получи също толкова добър. Обичам българите, страхотни сте!

За финал Джими отправи не съвсем успешен, но много забавен поздрав към екипа на Север.бг, който може да чуете в края на нашето видеос избрани моменти от концерта на звездите във Велико Търново.

 

<< Sever.bg във Facebook>>

 

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар