Вход | Регистрация
Русе 21°C

Брокери учат студенти в тънкостите на финансовите пазари

Гост-лекторите са представители на световна брокерска компания

Брокери учат студенти в тънкостите на финансовите пазари
Снимка: sxc.hu

Брокери учат свищовските студенти как да търгуват на финансовите пазари. Представители на световна брокерска компания, базирала централата си за Европа в София са гост-лектори в Стопанска академия "Димитър А. Ценов” и представят темата на презентацията "Как да търгуваме на финансовите пазари?". Представянето започна днес и ще продължи и утре от 10:45 часа в 1 аудитория на университета.

Инициативата се реализира в духа на съществуващата добра традиция в свищовската академия за осъществяване на срещи между представители на практиката и студентите. Целта на партньорството между бизнеса и образованието е генериране на модерна образователна система, насочена към проучване, планиране и задоволяване на нуждите от практически подготвени специалисти.

Лектори са професионален трейдър, мениджър ключови клиенти и брокер финансови пазари. Сред основните акценти на презентациите са: предизвикателствата пред търговията на финансовите пазари; рисковият профил на дълговите инструменти; дейността на фондовата борса; основните проблеми при търговията с реални финансови инструменти; търговия на валутен пазар.

______________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg











Докладвай за нередност в статията
Добави коментар