Вход | Регистрация

Русе 21°C

"Училище за родители" отваря врати

"Училище за родители" отваря врати
inews.bg/Марио Евстатиев

"Училище за родители" отваря врати в Акушеро–гинекологичния комплекс на МБАЛ-Русе.

Първата лекция ще бъде на  28 май, вторник от 13.00 часа в конферентната зала на болницата в Хирургичния блок.

"Училище за родители” е формат за предродилна подготовка. Целта на обучението е да се постигне правилна информираност около темите за раждането, кърменето и отглеждането на дете. Обучението осигурява активно съдействие на раждащата в родилната зала, продължително кърмене и правилен, съобразен с науката за детето подход при отглеждането на новороденото, кърмачето и малкото дете.
Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темите – бъдещи майки и татковци, настоящи родители и дори баби и дядовци. Те ще се провеждат всеки втори вторник на месеца.

МБАЛ Русе АД има сключен договор за доброволен труд с Миряна Валериева Машева – представител на Ла Лече Лига България за участие в "Училище за родители” чрез предоставяне на информация за кърмене, захранване и отбиване на детето, както и информация за дейността на Ла Лече Лига България.

Предоставяне на допълнителна информация и записване се извършват от Регистратура на АГ-комплекса към МБАЛ-Русе АД на телефон: 082/877 511 и/или на сл.и-мейл: [email protected].

<< Sever.bg във Facebook >>



МБАЛ - Русе
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар