Вход | Регистрация
Русе 21°C

За Ауровил ще говорят в Русе

За Ауровил ще говорят в Русе
Фейсбук

Филм на Мишел Декуст и разговор с Татяна, първата българка, която официално е жител на Ауровил, ще представят селището в Южна Индия на 7 юли /неделя/ от 11:00 ч. в йога студио "Хармония" - Русе.

Ауровил е град–лаборатория, основан с международно участие през 1968 г., в която заселници от цял свят работят за постигане на реално единение между хората, хармонизиране на Изтока и Запада, на материята и духа, на вътрешния и външния живот. От самото си създаване е под егидата на  ЮНЕСКО. В момента там живеят и творят 2 300 обитатели от близо 50 различни държави...

Въплъщават ли те наистина човешкото единство, предначертано идейно от индийския мъдрец Шри Ауробиндо и практически от Майката? Възможно ли е въобще това сред близо 49 националности с така различни начин на живот, културен и религиозен произход? Каква е природата на тази спойка, на тази невидима, но мощна сила, която позволява на тази общност да се изправя срещу критичните аспекти?

Чувствителни и открити за вдъхновение, 10 ауровилци от различни възрасти и произход, 10 творци, дизайнери и мениджъри се питат и си отговарят в единен, но и многочислен глас, за да изразят силата, която ги свързва и ги държи верни на зова, довел ги в Ауровил..

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар