Вход | Регистрация
Русе 21°C

Програма за "Деня на Русенския университет"

Програма за "Деня на Русенския университет"
Снимка: Север.бг

На 12 ноември тържествено ще се отбележи "Деня на Русенския университет "Ангел Кънчев", вчера бе оповестена й програмата.Ето я и нея:


09.15 ч. пред Ректората
Поднасяне на венец пред паметника на патрона на Русенския университет "Ангел Кънчев” в чест на 162 г. от рождението му .


09.30 ч. във фоайето на Ректората
Откриване на Изложба на печатните и електронните издания на преподавателите на Русенския университет през периода ноември 2011 – ноември 2012 г10.00 ч. в аула 2.101, Учебен корпус 2.


10.00 ч. в аула 2.101, Учебен корпус 2
Тържествено събрание "Ден на Русенския университет "Ангел Кънчев": водещ доц. д-р инж. Борислав Ангелов, председател на Общото събрание на университета:
Откриване – проф. д.т.н. Христо Белоев, DHC, ректор на Русенския университет;
Академично слово – д-р Велислава Донева;
Обявяване на носителите на Кристалния приз "The Best Paper‘2012” – проф. д-р инж. Ангел Смрикаров, зам.-ректор по кадровото и научното развитие;
Обявяване на победителите в "Конкурса за иновативни предложения" на Центъра за трансфер на технологии и Студентския съвет – проф. Иван Колев;
Обявяване на призьорите в конкурса за печатни и електронни издания на преподавателите на Русенския университет през периода ноември 2011 – ноември 2012 г. – представя проф. д-р инж. Михаил Илиев, зам.-ректор по учебната дейност;
Тържествена церемония по връчване на дипломите за придобити научни степени и академични длъжности - водещ проф. д-р инж. Ангел Смрикаров, зам.-ректор по научното и кадровото развитие. Дипломите връчва проф. д.т.н. Христо Белоев, DHC, ректор на университета.

 

 



Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Русенски университет "Ангел Кънчев"
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар