Вход | Регистрация
Русе 21°C

1000 лева глоба за мъжки секс

Присъдата е на Районен съд в Русе

1000 лева глоба за мъжки секс
Снимка: Thinkstock/Guliver

1000 лева глоба отнесе мъж в Русе, защото практикувал проституция.

Решението е на местния Районен съд. Периодът, за който бил "хванат", че предлага секс е от 15 октомври 2012 до 20 юни 2013 г.

Дейността си той упражнявал на бул. "България", в близост до една от бензиностанциите. Той спирал шофьорите, на които предлагал интимни ласки, чието заплащане пък определял не само според извършените "услуги", но и се съобразявал с платежоспособността на клиентите си. Системното му присъствие на улицата обаче привлякло вниманието на органите на реда. Бил предпоставка и за възникване на ПТП-та.

Така станал клиент на полицията. Там често пишел обяснения, в които признавал за дейността си, казвал че е доста успешна. После полицаите му съставяли административни актове, въз основа на които били издавани и наказателните постановления, чрез които бил глобяван с по 500 лева всеки път.

Било назначено и медицинско изследване на обвиняемия, като от изготвената карта за предварителен медицински преглед се установило, че той е физически здрав и може да работи обща работа на пълен работен ден.

Съдът го признава за виновен, но е освободен от наказателна отговорност, която била заменена с административна. Заради многото смекчаващи вината обстоятелства – чисто съдебно минало, тежко материално положение, му била наложена глоба в минимален размер в подобни случаи – 1000 лева.

Решението подлежи на обжалване и протест пред Русенския окръжен съд.

<< Sever.bg във Facebook >>



Източник: Дунав Мост
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар