Вход | Регистрация
Русе 21°C

Благотворителен концерт за Дамян

Инициативата е на млади доброволци

Благотворителен концерт за Дамян
Снимка: Община Русе

Сдружение "Център Динамика” и Сдружение "Северно Сияние” организират благотворителен концерт.

Целта на концерта е набирането на средства за подпомагане лечението и възстановяването на Дамян Георгиев. Концертът ще се проведе на 10 март от 18:00 часа, в зала "Русе". Входът е с покани на цена от 5 лева.

9-годишното момче от Русе премина първата част от лечението си в Турция. В истанбулската болница "Аджъбадем" то беше подложено на лъче- и химиотерапия. Очаква се второто му пътуване през март, когато ще започне шестмесечен курс по химиотерапия.

Концертът ще се състои благодарение на доброволци от Сдружение "Център Динамика”, на възраст 15-19 години, които успяха да привлекат свои връстници към каузата и помогнаха за изработването и разпространението на поканите за събитието.

На сцената в зала "Русе”, в подкрепа на следоперативното лечение на Дамян, ще се представят талантливи русенски деца. Ще се включат изпълнители от Вокално студио за поп и джаз "Иконoмов” – Русе, ученици от НУИ "Проф. Веселин Стоянов” – Русе, със специалности "Ударни инструменти”, "Класическа китара”, "Пиано”, "Класически танци”, Клуб по спортни танци "Настроение”.

Желаещите да закупят покани за събитието могат да се обадят на тел: 082/ 830 158.

<< Sever.bg във Facebook >>

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар