Вход | Регистрация
Русе 21°C

Петното: "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата"

Петното: "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата"
Снимка: Булфото

Бисер Миланов - Петното остава категорично в ареста. Това реши днес състав на Софийския градски съд.

Както е известно, той бе аресутван наскоро по обвинения за закана за убийство към момиче по време на протестите пред парламента. До активизиране на полицията обаче се стигна едва след репортаж по национална медия, който показваше как Петното заплашва и репортерка на съответната медия.

Според прокуратурата на 6 юли миналата година, около 18.00 часа, на палатков лагер Петното се заканил на Боряна Георгиева с думите:

"Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя на врата".

За това наказание е предвиден затвор до 6 години. Прокурорът по делото Даниела Димитров посочи, че свидетели описват поведението на обвиняемия като агресивно, нападателно и арогантно.

Според прокуратурата, присъдите на Миланов се събират в 6 страници. Съдът се мотивира, че те са 7, сред тях за грабеж, за умишлен побой и за почти всички има ефективен затвор. Така, съдът заключи, че Миланов е личност с изключително висока лична и обществена опасност, с утвърдени престъпни навици и въпреки присъдите, които получил не се е поправил.

Бисер Миланов-Петното каза, че си е правил майтап и че никога не е произнасял заплашителна реплика и отново се оплака от политическа репресия спрямо него. Каза, че се движи със 7-8 човека, за да му бъдат свидетели.

На излизане от залата той започна да крещи, че срещу него се извършват престъпления като спомена и името на главния прокурор.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар