Вход | Регистрация

Русе 21°C

Русенска гимназистка отнесе 1500 лева за проституция

Младата последователка на "древната професия" не смятала, че върши нещо нередно

Русенска гимназистка отнесе 1500 лева за проституция
thinkstockphotos.com

Само с 1500 лева глоба се отървала русенска гимназиална ученичка за упражняване на най-древната професия през миналата година. Въпреки, че не била завършила училище, тя била пълнолетна и била съдена като такава.

В рамките на почти 6 месеца (от 2 март до 7 август м.г.) младата труженичка многократно била санкционирана с актове от полицаите, които я виждали да предлага секс услуги на бул. "България". Това обаче не я стреснало, напротив! Тя не само не спряла да се предлага на улицата, но пуснала обяви в интернет и русенски печатни издания.

Обслужвала клиентите си в автомобилите им, по паркинги, а понякога и в хотели или други случайно избрани помещения.

Автопатрулите, които я засичали, й съставили множество разпореждания по Закона за МВР, тъй като създавала опасност от ПТП, а впоследствие и голям брой актове за установяване на административно нарушение, тъй като изкарвала доходите си по неморален начин, а това е забранено от закона.

Тя обаче не се притеснявала от тези действия, а обяснявала на полицейските служители, че проституира, защото й харесва и няма намерение да си търси друга работа, тъй като доходите я устройват, пише в съдебното решение.

Веднъж дори потърсила помощ от органите на реда, след като недоволен клиент, обслужван на паркинг на голям хипермаркет, станал агресивен и си поискал парите обратно.

След като било образувано наказателно производство, в хода на което проститутката била привлечена като обвиняема, тя разказала подробно за действията си и ясно дала да се разбере, че не счита, че е извършила нещо нередно.

Тъй като момичето направило пълни признания, било неосъждано, а и на твърде млада възраст, съдът я освободил от наказателна отговорност, която заменил с административна и я глобил с 1500 лева.

Решението подлежи на обжалване и протест пред Русенския окръжен съд.

<< Sever.bg във Facebook >>



Източник: Дунав Мост
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар