Вход | Регистрация
Русе 21°C

С. Станишев: "Няма да се коалираме с ГЕРБ"

С. Станишев: "Няма да се коалираме с ГЕРБ"
iNews/Радила Радилова

БСП няма да се коалира с ГЕРБ нито преди, нито след изборите догодина, обяви в Русе президентът на ПЕС и председател на БСП Сергей Станишев.

"Партия ГЕРБ е готова да манипулира, фалшифицира и купи следващите парламентарни избори. Това бе направено и на президентските избори. Това е единствения им шанс, след като се провалиха като управляващи.", заяви Станишев. И добави, че няма как да бъдат заедно, защото това означава да станат част от статуквото и тази политика, която е сринала малкия и среден бизнес.

По думите на лидера на БСП подобна коалиция ще означава "да спасяваме с ГЕРБ страната от ГЕРБ".

Той призова и останалите партии да кажат преди изборите дали са готови да се коалират с ГЕРБ.

Сергей Станишев е в Русе, за да участва в кръглата маса на тема: "Младежка безработица", която се провежда в рамките на Младежкия фестивал "100 години организирано младежко социалистическо движение в България".

По повод темата, според червения лидер младежката безработица в страната е над 30 процента, което е с два и половина пъти повече от официалната статистика. Той беше категоричен, че БСП ще отстоява три основни стълба в политиката си за младежта. Това са образованието, заетостта на младите и политика за младите семейства.

 

_____________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 

 

 



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар