Вход | Регистрация
Русе 21°C

"Академик" загуби от "Дунав"

"Академик" загуби от "Дунав"
Снимка: sxc.hu

Отборът на свищовския "Академик” загуби с 1:3 контролата си от "Дунав” - Русе. Мачът се игра на терена на Стопанска академия в крайдунавския град. В този мач "студентите” не бяха водени от играещия си треньор Борислав Борисов, който замина на едноседмичен треньорски курс в НСА в София за придобиване на Лиценз "Б”.

Първото полувреме бе по-равностойно и двата отбора си размениха по един гол, а след почивката гостите от Русе доминираха и с още две попадения стигнаха до победата.

"Русенци са по-напред с подготовката, първенството им в Североизточната "В” група вече започна и в първия кръг биха в Силистра, докато ние стартираме чак на 24 март. Имат опитен отбор с добри футболисти”, заявиха от щаба на "Академик”.

През втората част гостите имаха няколко възможности, а за "студентите” два удара отправи Десислав Русе и веднъж с глава стреля Мартин Методиев. След направените доста смени в състава на "Академик” русенци успяха да отбележат още две попадения в 79-ата и 85-ата минута и да спечелят контролата с 1:3.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме.



sport-vt.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар