Вход | Регистрация

Русе 21°C

Аматьорската футболна лига продължава в Русе

Претенденти за титлата са „Дунав 2010” - шампион за 2010 г. и „Анархия – сребърен медалист за 2012 г.

Аматьорската футболна лига продължава в Русе

123 отбора ще се впуснат в битка за титлата в поредния регионален кръг от надпреварата на футболните аматьори. Официалният старт на шампионата ще бъде даден в петък (07 юни) от 15.00 часа в Русе, в спортен комплекс "Олимпия”.

Първите двубои за 2013-а година край Дунав ще противопоставят "Артилеристите” и "Жиги”, както и "Вратна пържола” срещу "Мърсисайдци”.

За четвърта поредна година Ариана Аматьорска Лига гостува в Русе, привличайки интереса на голям брой футболисти-любители, регистрирали се за участие в надпреварата.

1230 непрофесионални състезатели ще покажат уменията си с коженото кълбо. Сред най-интересните имена на отбори, записали се за участие в турнира, са тези на "Маламудите”, "Малката Виена”, "Калашник”, "Интер Вю”, "Камерунските Лъвове”, "Лавандула”, "Газела”, "Градушка”, "Стопабъл”, "Рокенрола” и др.

940052 940053

Шампионът на Русе от 2011-та година "Дунав 2010”, както и сребърният медалист от миналогодишното издание на турнира "Анархия”, са сред отборите-претенденти за титлата в дунавския град.

Последвай <<Sever.bg във Facebook>>, за да научиш още интересни новини









Докладвай за нередност в статията
Добави коментар