Вход | Регистрация
Русе 21°C

Наградиха заслужилите спортисти на Троян за 2015 г.

„Спортист на годината 2015" стана биатлонистът Владимир Илиев

Наградиха заслужилите спортисти на Троян за 2015 г.
Община Троян

Троянските спортисти получиха отличия и признание за работата си през 2015 година на официална церемония по награждаване на "Спортист на годината". Тя се състоя на 30 декември в Информационно-културния център в Троян.

Кметът на общината Донка Михайлова пожела на всички да продължават с упорство в посоката, в която са се устремили. "Някои от вас са на световния връх, стоят на първото стъпало от стълбичката и слушат българския химн, а други са още в основата на върха и гледат нагоре. Но всички вие заслужавате нашето уважение.", каза още тя.

Грамоти и плакети бяха връчени на всички участници в класацията "Спортист на годината – Троян 2015". Победител в нея стана биатлонистът Владимир Илиев – "Спортист на годината 2015", а треньорът по джудо и самбо Николай Цанков получи голямата награда като избран за Треньор № 1.

Останалите заслужили спортисти са: Добромир Калистерски е спортист № 1 на Троян в категория "младо дарование"; Баскетболен клуб "Чавдар" Троян – "Отбор на годината Троян 2015", колективни спортове; ФК "Чавдар" – отбор на годината, колективни спортове, категория "млади дарования"; Колоездачен клуб "Хемус-1896" гр. Троян – победител в категория "Отбор на годината" в индивидуални спортове и Сдружение спортен клуб "Чавдар" гр. Троян – джудо и самбо спечели приза "Отбор на годината 2015" в индивидуалните спортове, подкатегория "млади дарования".

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар