Вход | Регистрация
Русе 21°C

Наградиха най-добрите аматьори на плажен футбол

Купата на кмета спечели отборът на „ТМ Технолоджи“

Наградиха най-добрите аматьори на плажен футбол

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов награди победителите и участниците в първия Аматьорски турнир по плажен футбола за Купата на кмета. Надпреварата се проведе през почивните дни на Арената за плажни спортове в комплекс "Ялта" в Русе и събра повече от 80 участника.

Г-н Стоилов и кметът на с.Бъзън Василена Борисова – Цанкова връчиха купите и медалите на най-добрите в състезанието. Първенец в турнира стана отборът на "ТМ Технолоджи" след дузпи. В първия си мач, победителите отстъпиха с 1:8 на "Сокол", но след това взеха служебно 3:0 срещу "Дунав завинаги".

Въпреки този старт, сините изиграха равностоен мач със "Сокол", който загуби с 1:3. С представянето си "Дунав завинаги" завоюва приз за "Феърплей".

980822

В другата група също не липсваха обрати. "Бъзън" отстъпи на "Липник" с 5:9, но след това надделя над "Апис" с 6:2. В третия мач, отборът на "Апис" записа 3:0 над "Липник", но при класирането в групата остана трети.

До финала достигнаха "Бъзън" и "ТМ Технолоджи", които сътвориха достоен завършек на турнира и показаха, че Купата на кмета не се печели лесно. В срещата между тях имаше от всичко в плажния футбол – атрактивни изпълнения, драматични обрати и истински емоции за зрителите по трибуните.

980823

След 4:4 в редовното време, двата състава изиграха и 3-минутно продължение, в което отново не липсваха положения за отбелязване на гол, но нямаше промяна на резултата. Така се стигна до изпълнението на над 20 дузпи от всички играчи на двата отбора, които определиха крайния победител в турнира - "ТМ Технолоджи". Те се наложиха с 18 на 17 и бяха наградени лично от кмета Пламен Стоилов.

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар