Вход | Регистрация

Георги Марков с номинация за лидер на ГЕРБ в Свищов

27 нови заявления за членство са подадени в ГЕРБ – Свищов през последните дни

Георги Марков с номинация за лидер на ГЕРБ в Свищов
ПП ГЕРБ - В. Търново

Народният представител Георги Марков, който бе номиниран за общински лидер на ГЕРБ в Свищов, събра 66 гласа на отчетно-изборно събрание на общинската структура на партията. Същата подкрепа в гласове получи и предложението организационен секретар на структурата да стане икономистът Тодор Тодоров, който досега бе член на общинското ръководство. Това съобщиха в прессъобщение от от партията.

Отчетно-изборното събрание в Свищов се проведе, след като председателят на организационната структура на ГЕРБ в общината Ангел Гецов подаде оставка от тази позиция. Целта бе да се направят номинации за председател, организационен секретар и 5-членно ръководство. На събранието присъстваха 67 редовни членове на партията.

За влизане в новото ръководство най-много гласове събраха общинският съветник Гинка Ташкова, бизнесменът Антон Антонов, икономистът Латинка Вачкова, инж. Мирослав Йорданов и инж. Радослав Петров. Предстои излъчените от събранието имена да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

На събранието присъства административният секретар на партията Цветомир Паунов, както и народните представители Георги Марков, Евгени Стоев и Мирослав Петков, областният младежки лидер Деян Хаджийски и активисти от великотърновската структура на ГЕРБ.

Според досегашният организационен секретар д-р Кристиян Кирилов, прогнозата за развитието на общинската структура е умерено оптимистична. По негови данни през последните дни са подадени 27 нови заявления за членство в ГЕРБ - Свищов.

995254

В изказването си д-р Кирилов благодари на колегите си, "че не се огънахте и правилно отделихте зърното от плявата”, което му е позволило вече да изпълнява предизборните си ангажименти.

Дарени са книги на читалищната библиотека, дадена е подкрепа за местен фолклорен фестивал, подпомогнато е благотворително детско шоу.

Депутатът Георги Марков ежеседмично организира приемни за жители на общината. Вече е факт и първата съвместна приемна, на която той изслушва свои съграждани заедно с колегите си Евгени Стоев и Мирослав Петков.

Да не губят контакта с хората, което е и основният принцип на работа в ГЕРБ, призова членовете в Свищов Цветомир Паунов.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар