Вход | Регистрация

Лека ли е "леката" дрога?

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Севлиево организира кръгла маса на тема "Лека ли е "леката" дрога?". Събитието ще се проведе на 10 април /сряда/ от 16 часа в сградата на Младежки център – Севлиево.

По време на дебата един срещу друг ще застанат пет отбора от средните училища в Севлиево. Всеки от тях ще трябва да представи своите тези в защита или отхвърляне на "леката" дрога. Аргументите на всеки отбор трябва да отговарят на въпроси като: безвредна ли е "леката” дрога; трябва ли да се легализира "леката” дрога; води ли до пристрастяване тревата; по-опасна ли е "леката” дрога от никотина или алкохола; опасно ли е смесването на "леки” с "по-тежки” наркотици и смесването на алкохол с "лека дрога”; защо младежите употребяват "лека дрога”; променят ли наркотиците личността; как трябва да се ограничи употребата на наркотици.

Официален гост и оценител на аргументите ще бъде Габриела Йосифова – председател на областен съвет по наркотични вещества – Габрово.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар