Вход | Регистрация

Бенефисът на Данчо Йовчев!

Бенефисът на Данчо Йовчев!
Снимка: Sportuvai.bg

Два дни след бенефиса на Йордан Йовчев и емоцията продължава да ни държи. Шоуто в Арена Армеец София беше толкова прекрасно, че когато днес започнахме да преглеждаме съвсем суровите си кадри с видео, отново се пренесохме там.

Вчера Данчо беше рожденик и ние му пожелахме на добър час. Кураж той си има, доказвал го е десетки пъти, може би ще му е нужен и малко късмет, за да може като ръководител да създаде подходящи условия за развиването на талант, който да го задмине.

Може би всеки, който си постави тази цел, трябва да знае и през какво е минал Йовчев и за целта препоръчваме едно задължително четиво - поредицата на колегата Иво Вецев "Пътят през спомените на легендата Йордан Йовчев".

Но нека се върнем на съботната вечер, когато хиляди погледи бяха вперени в Арена Армеец. Данчо заслужаваше това шоу, заслужаваше перфектните изпълнения, класата. Защото когато човек дава най-доброто от себе си, той заслужава да получи най-доброто от нас.

Вече разполагаме и с видео от бенефиса. Простете ни някои треперещи кадри, но вълнението беше огромно. Дано сме успели да уловим от магнетизма на шоуто, на Йовчев.

Представяме ви кратко видео с акценти от шоуто, а под него може да видите и последното изпълнение на Йовчев на халки:

 

 

Изпълнението на халки:

 

 

Ако бенефисът на Данчо Йовчев ви е харесал, може да видите страхотни снимки във Facebook страницата ни.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар