Вход | Регистрация

Изкривени представи за фитнеса

Иноватори или осакатители?

Изкривени представи за фитнеса

Когато скуката завладее стаята с тежестите, креативността взима връх, смятат колегите от Sportuvai.bg, които подкрепят фитнес иновациите... по принцип. Категорични са обаче, че крайна сметка всяко нещо може да досади до болка. И вярват, че фитнес залата се нуждае от своя нов мечтател и иноватор, новия Стив Джобс на щангите. Та, ето как го призовават:

 

И нека се появи този месия. Излез от сянката, човече! Иначе ни обричаш на тази псевдо иноватори, които освен да ни разсмиват и да се пробват да се осакатят, друго не правят.

 

1. Обратна мъртва тяга.

 

Тук ръцете изглеждат готови да се откъснат от основата си, а долната част на гърба е толкова деформирана, че може да се скърши всеки момент.

 

 

 

 

*Освен, че е забавно, това упражнение е и опасно, моля, не се опитвайте да го правите.

 

 

2. Тяга с куфари.

 

Тяга с две щанги изглежда доста хардкор. Тежестта е в четири различни точки, а стабилността е абсолютно задължителна. На видеото е показано правилно изпълнение на упражнението, но всяко едно разбалансиране ще ви направи да изглеждате като идиот.

 

 

 

 

 

3. Двойна бенч преса.

 

Няма нищо по-хубаво от това да подкрепиш приятел, в момент на нужда. 

 

 

 

 

Да му помогнеш казахме, не да го задушиш с косата си.

 

 

4. Тяга Джеферсън.

 

Човек би се гордял да остави името си върху някакво изобретение. Нещо смислено, нещо с което да го запомнят. Господин Джеферсън явно е решил да увековечи името си с упражнение, което спокойно можем да наречем и "лешникотрошачката".

Сериозно, мъже, внимавайте колко вдигате щангата.

 

 

 

 


<<facebook.com/Sportuvai.bg>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар