Вход | Регистрация
5 предложения от Каталози

Един загина при катастрофа край Пушево

Един загина при катастрофа край Пушево Снимка: sxc.hu

Един мъж загина, а други двама са ранени при пътен инцидент, станал вчера следобед на главния път В. Търново – София, в района на разклона за с. Пушево.

Около 16,30 ч. лек автомобил «Опел Вектра», управляван от 18-годишният С. П. от В. Търново и движещ се в посока от София към В. Търново, предприел изпреварване на товарен автомобил «Фиат Добло» и се блъснал в насрещно движещия се лек автомобил «Опел Корса».

След това вектрата се ударила и във фиата, управляван от 19-годишният П. Д. от Бургас. В резултат на това на мястото е загинал пътник в корсата, возещ се на предна седалка – 64-годишният Х. С. от с. Мусина.

Пострадали са водачът на корсата с фрактура на ребра, настанен за лечение във великотърновската болница, и водачът на вектрата с охлузно-контузни рани по главата, като след преглед е освободен за домашно лечение.

Водачът на фиата е изпробван за алкохол с техническо средство, пробата е отрицателна, на другите двама водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за инцидента са в процес на изясняване. В РУП – В. Търново по случая е образувано досъдебно производство.

_______________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар