Вход | Регистрация

Малки "принцове" и "принцеси" се готвят за Мистър и Мис

Звездно детско жури ще оценява паралелно кандидатите

Малки "принцове" и "принцеси" се готвят за Мистър и Мис
Агенция Интерсаунд

Конкурсът за детска красота и таланти Малка Мис и Малък Мистър ЛОВЕЧ 2012 ще се проведе за осми път на 31 май /четвъртък/ на открита сцена в кв. Вароша. Модна агенция Интерсаунд с подкрепата на община ЛОВЕЧ ще дадат шанс да покажат красотата си момичета и момчета от 4 до 19 години. Това съобщи за Север.бг Регионалният меницдър на агенцията Мариета Славчева.

Конкурсът за красота и таланти "Малка Мис и Малък Мистър България " се провежда от 2003 г. През цялата година се организират регионални издания в над 30 града, а победителите участват на Националния финал през месец юни в КК Слънчев бряг.

Победителите в Националния конкурс получават правото да представят България на редица международни престижни конкурси като: "LITTLE MISS WORLD” и "LITTLE MISS EUROPE” в Анталия, Турция, "LITTLE MISS UNIVERSE” в Египет, "PRINCESS OF THE SEA” и "MISS NATIONS” в Бразилия ,”LITTLE MISS GLOBE” в Сингапур , "CINDERELLA INTERNATIONAL” - Лас Вегас и др.

Много ловешки деца са донесли слава на люляковия град и на Българи - Александра Пенкова, Никол Дочева, Ана-Мария Цончева, Даяна Станчева. Десислава Бешкова пък получи правото да представи България в международен конкурсв Доминикана през есента. Цветозара Ангелова, Преслава Ангелова и Преслава Тодорова донесоха престижни титли от международни конкурси, а
много други деца са с титли от Националния конкурс. Те ще бъдат членове на Звездното детско жури, което наред с големите ще оценяват участниците в конкурса в Ловеч.

Новост тази година е Тура на талантите – всяко дете се представя с танц, песен, стих по свой избор. Най-талантливите участници ще получат покана за участие в първото издание на Фестивала "НОВИ ЗВЕЗДИ", в който жури ще бъдат известни български изпълнители.

В съпътстващата програма на конкурса ще вземат участие самодейни състави и детски формации към ОДК и Ресурсен център за работа с деца: Балет Ралица, Брейк формация Electric Srtyle Crew, ФФ Елит, младият рапър Pavel Fly , Rock smile.

Вокална група към ОДК с ръководител Тинка Симеонова ще изнесе мини – концерт, а децата от Ресурсен център за интегрирано обучение и възпитание на деца със специални образователни
потребности – Ловеч ще направят премиера на пиесата по Недялко Йорданов "Вълкът срещу козата и трите и козлета", с която след броени дни ще се представят на национален фестивал.

Регионалният конкурс "Малка Мис и Малък Мистър България – Ловеч 2012 " е посветен на Деня на детето 1юни.

_________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар