Вход | Регистрация

"Празничният дух на габровци" търсят във фотоконкурс

"Празничният дух на габровци" търсят във фотоконкурс

Габровска медия за градска култура и регионален новинарски портал организират  фотоконкурс на тема: "Празничният дух на габровци”. В него могат да участват всички на възраст от 1 до 1001 години, направили снимка вкъщи, на хижа, на гости или на празненство.

Фотосът трябва да е  свързан с празничния дух на идващите празници. На снимката може да запечатате всичко - украса, трапеза, семейство и всичко, свързано с празниците.

Всеки участник има право само на една снимка. Срокът за изпращането им започна да тече от вчера - 17.12.2012 г. и ще продължи до 18.01.2013 година. Резултатите ще бъдат обявени на  19.01.2013 г.

Организаторите са осигурили три награди: Годишна абонаментна карта за посещение в АЕК "Етър” 2013, тениска "Елате в Габрово” и  книга на Момчил и Даниела Цонев от поредицата "Габрово–живият град”.

Кадрите да се качват в пълна резолюция по електронен път като прикачени файлове на Страницата на "Елате в Габрово” във Facebook – http://www.facebook.com/elatevgabrovo, придружени от имената на участника. Подадените за участие снимки не трябва да са участвали в предишни конкурси.

Организаторите му, както и техните семейства нямат право да участват във фото надпреварата.. Победителите ще бъдат определени на случаен принцип, чрез Независимата Световна система – www.Random.org.

С участието си в конкурса авторите гарантират, че притежават авторските права над изпратените фотографии, а снимките не са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица. Организаторите не носят отговорност за нарушени авторски права.

Организаторите придобиват правата върху снимките от конкурса и имат право да ги използват за целите си, като се задължават да изписват името на автора им.

Фотографиите ще бъдат поместени на сайтовете на "Елате в Габрово” и "Габрово Нюз”.

 

________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



gabrovonews.bg
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар