Вход | Регистрация

Предизвикват депутатите с благотворителна изложба

Инициативата е в подкрепа на националната кампания за изграждане на детска площадка, адаптирана за деца с увреждания във Велико Търново

Предизвикват депутатите с благотворителна изложба
Сдружение "Азбукари"

Благотворителната изложба "Деца помагат на деца", организирана от "Сдружение Азбукари", ще бъде открита в Народното събранието утре, 15 ноември, от 10.20 часова. Експозицията включва картини на хлапета от цялата страна, участвали в конкурса "Вярвам в теб!". Сред тях има и рисунки на деца в неравностойно положение.

Събитието ще бъде открито лично от председателя на парламента Михаил Миков. Поканени официални гости,  членове на "Сдружение Азбукари”, както и депутатите от парламентарно представените политически сили.

Целта е народните представители да забравят за партийните си пристрастия и да си подадат ръка в името на националната кампания за изграждане на обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца с увреждания във Велико Търново.

Всеки може да стане част от благородната инициатива, като вземе рисунка на дете за спомен срещу минимално дарение от 40 лева  в поставени за целта касички. Събраните средства ще подпомогнат реализирането на каузата. Помощ може да бъде оказана и със sms с текст DMS 123 на номер 17 777 или чрез банковата сметка BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар