Вход | Регистрация

Проблем от два мандата, решен за 20 дни

Проблем от два мандата, решен за 20 дни
Асфалтираният път между селата Телиш - Девенци в община Червен бряг
Община Червен бряг

Дългоочакваният ремонт на пътя Телиш - Девенци в участъка от общинската четвъртокласната пътна мрежа, приключи вчера. В продължение на два мандата дупките по трасето ставаха все по-големи и с всеки изминал ден се превръщаха в реална заплаха за живота и здравето на пътуващите в района. Оказа се, че проблемът може да бъде решен и то ... само за 20 дни.

За това време бяха асфалтирани около 2000 кв. м. площ, а средствата, отпуснати от бюджета на Общината по този проект, стигнаха почти 99 хиляди лева.

Заедно с асфалтовите кръпки бяха изкопани над 150 кубически метра канавки, хиляди квадрата изрязани и изкоренени крайпътни треви и храсти. По протежението на трасето са обособени също отводнителни канали и поставени над 1000 квадрата с банкети. За оформянето на изкопите и закърпването на пътното легло са използвани повече от 200 кубически метра несортиран трошен камък.

Най-доволни от случващото се разбира се бяха кметовете на Телиш и Девенци, защото така входно-изходните артерии на селищата им придобиха далеч по-приветлив вид.

 ______________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Община Червен бряг
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар