Вход | Регистрация

Иво Димчев забива в холивудския бар на Адел

Иво Димчев забива в холивудския бар на Адел
Повече за:

Емблематичното заведение "Хотел Кафе" в Холивуд ще бъде домакин на един от най-ексцентричните родни изпълнители. Иво Димчев ще изнесе празничен концерт навръх Йордановден, пише "Монитор". Именно в този бар, който в последните години се е утвърдил като артистично пространство за акустични изпълнения, стотици фенове са се редили да слушат на живо големи гласове като Адел, Кейти Пери, Били Айлиш, Coldplay, Бруно Марс и др.

За предстоящия концерт се похвали самият Димчев с публикация в социалните мрежи. "Ел Ей, здравейте отново! Надявам се да ви видя в Hotel Cafe на 6-ти януари, 21 часа.", написа той в Инстаграм и публикува плакат към събитието. Звездният музикален празник на Димчев е своеобразно продължение на отвъдокеанското му "домашно" турне – концерти в интимно-празнична атмосфера около Коледа и Нова година по домовете в Ню Йорк и Лос Анджелис. Сред феновете на Димчев са певецът Орлин Павлов, както и първата българска актриса с номинация за "Оскар" Мария Бакалова, която към момента също е в Лос Анджелис и ще има възможност да слуша Димчев на живо в Hotel Cafe.

Припомняме, че артистът започна да обикаля домовете на свои почитатели и да им изнася персонални концерти в началото на пандемията, когато организирането на големи концерти беше прекратено. Тогава режисьорката Кристина Николова му посвети филм под надслова "Корона Къш-къш”, разказващ тъкмо за тази инициатива, която развълнува и режисьора на сериала "Туин Пийкс" - Дейвид Линч. "Този човек има голямо присъствие и невероятен глас. Хареса ми как си уловила благородния му дух – нещо, от което светът има голяма нужда сега", беше написал тогава американският режисьор в писмо до българската си колежка Николова.

Малко по-късно пък Димчев се похвали, че дъщерята на легендарния Майкъл Джексън – Парис, му е казвала в очите, че му е луда фенка. "И е обсебена от моя глас, защото съдържал всички нейни любими гласове в себе си", намигна още нашенецът с публикация в социалните мрежи.

Тази година Димчев добави в списъка си с постижения отвъд граница и похвала от престижното издание The New Yorker, на чиято онлайн корица блесна. В популярната медия се появи голям материал за изпълнителя на "Баница", озаглавен "Екстравагантният разкош на Иво Димчев", където той бе представен като един от най-известните български певци и текстописци.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар