Вход | Регистрация

10 съвета на Вълка от Уолстрийт за успех и богатство

И вдъхновението за успех се крие в нашата глава

10 съвета на Вълка от Уолстрийт за успех и богатство

Възгледите на Джордан Белфорт, известен като Вълка от Уолстрийт от последния филм на Мартин Скорсезе "The Wolf of Wall Street", взривиха света през последните няколко години...

... На 25 години Джордан натрупва състояние от 250 милиона долара чрез фирмата си Stratton Oakmont. Всичко това изчезва за един миг, когато ФБР уличава Белфърт в измама с ценни книжа и пране на пари. След освобождаването му от затвора, той обеднява, но пък започва да пише автобиографичната си книга "Вълкът от Уолстрийт", която е екранизирана от Мартин Скорсезе, а в ролята на Джордан влиза Леонардо ди Каприо. 

Историята на Белфорд показва как едно неправилно морално решение води след себе си друго и накрая всичко се срива.

Отношението му към живота, успеха и печеленето на пари го правят милионер от Бронкс и днес 51-годишният Белфорд продължава да бъде мотивиращ оратор, корпоративен гуру и автор на бестселъри.

Много е вероятно в този момент да събира здравословен тен на някой остров, докато ние гледаме Леонардо Ди Каприо как изпълнява ролята на жиовта му...

Предлагаме ви 10 от най-въздействащите размисли на Вълка. Сигурни сме, че сте ги чували, за някои от вас може би звучат изтъркано..., но са формула и за финансов успех. Ако не вярвате, опитайте отново и може този път да застанете на пътя на големите пари....

1176318

1. "Истината е в пълното отдаване. Ако искаш да бъдеш богат, трябва да програмираш съзнанието си да бъде богато. Трябва да изхвърлиш всички мисли, които те карат да се чувстваш беден и да ги замениш с нови мисли – богати мисли."

2. "Единствената пречка между теб и целта ти са глупостите, които си повтаряш защо не можеш да я постигнеш."

3. "Независимо какво ти се е случило в миналото, ти не си твоето минало, ти си източниците и възможностите, от които черпиш. А това е основата за всяка промяна."

4. "Най-лесният начин да изкарваш пари е да създадеш нещо толкова ценно, че всеки да го иска. Излез, покажи го, придай му стойност и парите ще започнат да валят автоматично."

5. "Ако искаш да забогатееш, никога не се предавай. Хората са склонни да се отказват. Ако си постоянен и упорит, ще бъдеш пред повечето хора. И което е по-важно, ще се научиш. Когато правиш нещо, може и да се провалиш. Но си се провалил, не защото не ставаш , а защото не си се научил достатъчно. Всеки път прави нещата различно. И един ден ще ги направиш правилно. Провалът е твой приятел."

6. "Когато живееш живота си според слаби стандарти, ти вредиш на всеки, който пресече пътя ти, особено на онези, които обичаш."

7. "Успешните хора вярват на 100%, че те са господари на съдбата си. Те не са създания на обстоятелствата, те създават обстоятелствата. Ако обстоятелствата около тях са лоши, те ги променят."

8. "Победителите използвате думи, като "трябва” и " ще”."

9. "Винаги действайте така все едно вече сте богати и тогава със сигурност ще забогатеете. Действайте така все едно сте изключително уверени и тогава хората със сигурност ще вярват във вас. Действайте така все едно имате много голям опит и тогава хората ще следват съветите ви. Действайте така все едно вече имате невероятен успех и колкото е сигурно това, че стоя тук сега – толкова е сигурно, че ще имате успех."

1о. "Ако даваш на хората достатъчно причини, те винаги ще измислят начините." 

1176319

<< Sever.bg във Facebook >>





Докладвай за нередност в статията
Добави коментар