Вход | Регистрация

Михаела Филева има "Едно наум" + ВИДЕО

Михаела Филева има "Едно наум" + ВИДЕО
Монтемюзик

Със самостоятелен сингъл излиза великотърновката Михаела Филева.

С нея най-горещата звезда на българската музикална сцена дава заявка да се превърне в един от емблематичните хитове на лято 2014. Дългоочакваният проект на лейбъла Монте Мюзик е по музика на Algoriddim и Илия Григоров, аранжимент Algoriddim и Графа, текст Илия Григоров и Графа.

Сингълът #EдноНаум съчетава по невероятен начин бързия и енергичен хип-хоп бийт, уплътнен от записани на живо брас линии със специфичните вокали на Михаела.

По повод премиерата на #ЕдноНаум, Mихаела предизвиква всички да споделят какво имат наум за предстоящото лято. Всеки, който публикува в своя профил в социалните мрежи Facebook, Twitter, Vine или Instagram с видео, снимка или пост своето #EdnoNaum, ще може да спечели телефона на Михаела Филева – HTC One (M8), и да стане част от фен версия на видеото, която ще бъде създадена от най-добрите постове с #EdnoNaum след края на кампанията.

Всички публикации с хаштага ще могат да се видят във фен зоната на сайта.

Десетте най-популярни поста ще получат подаръци за лятната ваканция и плажа, а специално жури от Михаела, ВенЗи и HTC Bulgaria, ще избере тримата, които ще спечелят HTC One (M8) – телефонът, който и самата Михаела ползва, както в клипа, така и в живота. Кампанията започва от тази седмица и продължава до 20 юли, веднага след което ще станат ясни победителите.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар