Вход | Регистрация

Лъжи + впечатление = свалка!

Лъжи + впечатление = свалка!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Вечният въпрос - кой повече лъже - мъжете или жените?

Е, мили мъже за пореден път водите класацията. След като се оказа, че сте по-суетни от жените, сега водите класацията по изричане на неверни неща, само и само да създадете по-добро впечатление на първа среща.

Около 72% от господата лъжат за работата си. Други намаляват точния броя на предишните си приятелки, за да не изглеждат като женкари, или пък "забравят" да споменат, че имат дете от жена, с която вече не се виждат, показва ново изследване на сайта mobileslots.

И още. 34% от мъжете пък разкриват, че флиртуват, въпреки че в момента имат връзка. И това пак само и само да впечатлят и свалят дамата на първа среща.

Парите също са причина за лъжа. Обикновено мъжете казват, че печелят повече от реалните си доходи. 54% си измислят, че имат повече възможности за развитие в службата.

51% от силния пол биха си измислили какво правят през свободното си време, защото знаят, че интересите и хобитата правят разговора по-оживен. Един планинар или писател е по-интригуващ от запален геймър или любител на покера например.

Господата пренебрегват любовта си към футбола в полза на животните и изкуството, за да се покажат като по-чувствителни.

Следете ни и на << Sever.bg във Facebook >>



Източник: БГНЕС
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар