Вход | Регистрация

Топ 5 "Кокошкари" - октомври

Топ 5 "Кокошкари" - октомври
Снимка: sxc.hu

Разнообразни са главните герои в редовната ни рубрика "Кокошкари" за месец октомври. Щателно прегледахме полицейските бюлетини на петте области от Централна Северна България. Попаднахме на джебчии, крадци на метални проводници и други най-различни метални предмети. Зимата е вече тук и "чука на вратите ни", така че не са малко и кражбите на дървесина. Ето какво подбрахме за нашата класация: 

5. Красотата ще спаси света

Неизвестно лице е проникнало през незатворен прозорец на сервизни помещения в салон за красота в гр. Габрово. Лицето "Х" е откраднал оттам цветен телевизор, 70 шишенца с лак за нокти и сумата от 14 лв. Полицията все още издирва извършителя.

4. Сладичко ми се е дояло

Полицейски служители разследват взломна кражба в пенсионерски клуб в село Крушето, община Г. Оряховица. Крадци са влезли в клуба, след като разбили задната врата, за да открадната захарни изделия на обща стойност от 150 лв.

3. Майсторски риболов

Неизвестен извършител отворил прозорец и проникнал в магазин за риболовни принадлежности, намиращ се в гр. Троян. Оттам е взел три броя риболовни макари, три броя телескопи за риболов от неустановени марки и други риболовни принадлежности. Дали е бил успешен уловът?

2. Спортът е здраве и не развива само физиката, а и разума!

Две 10-годишни момчета разбили дограмата на физкултурния салон на училище в плевенския квартал "Дружба". След като влезли младежите откраднали спортни топки и гири. Какво да се прави!? - Спортът е здраве!

Това е първото престъпление на момчетата. От тях са снети обяснения пред техните родители.

1. Гузен негонен бяга

51-годишният Г. М. от Кюстендил и 46-годишният Г. И. от Лясковец проникнали в пристройка на къща в гр. Г. Оряховица, чрез премахване на метален лист, поставен на крило на прозорец. След което достигнали и отключили райбер на входната врата на пристройката, от която са отнели 30 литра вино, електромер, ел. котлон, тенджера от алпака и везна.

Няколко часа след това Г. М. се уплашил, че полицията ще ги залови и сам отишъл в полицейското управление, където признал за извършеното престъпление.

Вещите, предмет на престъпление, са иззети. Двамата са известни на полицията и осъждани за кражби. 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар