Вход | Регистрация

Чичо съветва племенник в писмо

Какво е най-важно да знаеш, преди да се впуснеш в приключенско пътешествие?

Чичо съветва племенник в писмо
Снимка: sxc.hu

На забавно писмо са попаднали от Sportuvai.bg. Зад хумористичния стил обаче, в който е написано писмото, се откриват много истини за пътуването, приключенията и живота. Четете и се убедете сами!

 

***

 

Здравей, Линкълн,



Никога не сме се срещали, но искам да ти се представя. Аз съм лудият ти чичо Джъстин. Този, за когото след време ще чуваш родителите ти да се питат: "Къде по дяволите е той сега?!". Но ти не се притеснявай. Бъди сигурен, че съм на някое странно и далечно място, в търсене на себе си. А и винаги можеш да си мислиш за мен при всяко включване на "National Geographic Channel".

 

 

Когато се роди бях в Колумбия. Опитах се да извикам родителите ти при мен, но те са скучновати. Затова в момента си официален гражданин на САЩ, щата Минесота. На първия ти рожден ден бях в Австралия, а на втория - в България.

 

Мисълта ми е, че има причини да не ме засичаш около себе си сега, а вероятно и за напред. Виж, вината не е моя, просто страдам от рядкото заболяване, наречено "треска за пътуване". А единственият начин да спре да те сърби, е да се почешеш. Затова ето ме тук - в Естония.

 

 

Въпреки това, не мога да оставя малки пречки като разходките по другия край на земното кълбо да ме отдалечат от задълженията ми на чичо. Затова ето ме днес тук, за теб, с огромното ми желание да ти разкажа основните неща, които съм научил за живота.

 

Добре, да започваме...

Кликни и научи съветите, които "лудият" чичо Джъстин дава на своя племенник...

А от нас може да научите още новини на << Sever.bg във Facebook >>

 

-



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар