Вход | Регистрация

Заловиха обирджиите на казина

Заловиха обирджиите на казина
iNews/Радила Радилова

Полицаите в Русе задържаха извършителите на 3-те въоръжени обира на игрални зали в града. Те са направили и два опита за грабеж в хранителни магазини.  Това са двама мъже на 23 години.

Събрани са достатъчно доказателства, за да им бъдат повдигнати обвинения за извършените престъпления, коментират от полицията. В тях е намерен и газов пистолет, на който се прави експертиза дали е преработен за бойни патрони.

Припомняме, че русенци бяха изпаднал в психоза. Последното нападение бе извършено на 7 декември в казино на улица "Николаевска”. Тогава крадците задигнаха 500 лв. Серията от нападения с пистолет, който се оказа газов, започна на 12 ноември. Тогава млад мъж насочил оръжие срещу крупие в игрална зала в квартал "Възраждане” и избяга с 300 лв.

Седмица по-късно в същия квартал и по същия начин бе ограбена друга игрална зала.
След това, заловените показно на улицата, се опитаха да оберат два хранителни магазина. Продавачките обаче и в двата случая оказали съпротива и са осуетили кражбата.

От прокуратурата е поискано да им бъде наложена мярка за неотклонение "Задържане опод стража” на двамата младежи за 72 часа.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар