Вход | Регистрация

Кметът на Павликени с празнично приветствие

Своя поздрав към съгражданите си поднес и кметът на Павликени инж. Емануил Манолов


"Скъпи съграждани,

Уважаеми приятели на Павликени,

Обръщам се към всички Вас с най-искрени чувства в навечерието на Рождество Христово и настъпващата 2014 година.

Изпращаме още една година на споделени радостни мигове, поставихме начало на много нови традиции, бяхме съзидателни за родното си място и отговорни към доброто бъдеще на родината ни.

В навечерието на Рождество Христово нека не забравяме ценностите, които ни обединяват. Да бъдат смирени душите ни. Да обичаме повече. Да се радваме на малките победи в делничния ден. Да проявяваме разбиране към околните. Да вярваме в собствените си сили и в доброто.

Нека бъдем състрадателни и грижовни, да отворим сърцата си към самотните, към нуждаещите се, към съгражданите и съседите ни, които нямаха толкова късмет през 2013 г.

Духът на вярата и надеждата – това е духът на Коледа!

Днес, в навечерието на светлите празници, си давам сметка колко сила има в нашите задружни действия. Как енергията и добрите помисли на всеки един могат да преобразят средата около нас. Нашата поета отговорност е всеки ден да работим за по-приветливи градове и домове, изпълнени с човешка топлина, гостоприемство и любов. Тя ни прави по – щастливи и ни дава упование, че ни предстоят по – хубави и съзидателни моменти.

В дух на благодарност за всичко, което постигнахме заедно през изтичащата година и в очакване да се изпълнят всичките ни надежди за новата 2014 г. бих искал да ви пожелая весели празници.

Бъдете здрави и щастливи!

Благословена Коледа!

Мирна, щастлива и благополучна Нова 2014 година!"

<< Sever.bg във Facebook >>

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар