Вход | Регистрация

Криминален се сби с бившия си тъст

Криминален се сби с бившия си тъст
Снимка: sxc.hu

44-годишен криминално проявен мъж от русенското село Караманово е бил намушкан с нож в областта на корема от бащата на бившата си приятелка, съобщават от полицията във Велико Търново.

Случката се разиграла снощи, около 20,20 ч. Тогава, Д. А. осъждан за кражби, в явно нетрезво състояние е посетил жилището на бившата си приятелка в Свищов, където се настанила през деня под наем с родителите си и детето им. След като неканеният мъж хлопал и блъскал по вратата, отворил бащата на приятелката му. В същия момент 44-годишният започнал да го налага с юмруци в областта на лицето.

63-годишният мъж паднал на междустълбищната площадка, извадил от якето си джобна ножка, с която пробол нападателя си  в областта на корема. Повикани са екипи на Спешна помощ и РУП – Свищов. Пристигналият на мястото медицински екип  е откарал в спешния център Д. А., където му е оказана медицинска помощ. В последствие  е транспортиран във великотърновската болница, където е извършена операция. Мъжът е без опасност за живота.

След преглед е установено, че по-възрастният мъж е с фрактура на долната челюст. Ножката е иззета.

Ц. Ф. е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. В полицейското управление в Свищов е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

Работата по изясняването на случая продължава.  

 ___________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар