Вход | Регистрация

„Черно море“ срещу „ЦСКА“

„Черно море“  срещу  „ЦСКА“

"Черно море" приема ЦСКА днес във второто си поредно домакинства в плейофите от първата шестица на Първа Професионална лига. Наставникът на домакините Георги Иванов-Гонзо ще бъде лишен от услугите на двамата си крайни бранители Михаил Венков и Ондрей сукуп, които изтърпяват наказания. Очаква се на тяхно място да действат съответно Мартин Костадинов и Дани Георгиев. 

Треньорът на гостите Стамен Белчев няма да може да разчита на контузилия се на последната тренировка Руи Педро. В групата се завръщат Петрус Бумал и Кирил Десподов.
  
Двубоят от 32-ия кръг на Първа Професионална е поверен на главния съдия Никола Попов. Помощници ще му бъдат Иво Колев  и Мартин Венев. За четвърти рефер е определен Йордан Петров, а за допълнителни асистент съдии Владимир Вълков и Волен Чинков. Съдийски наблюдател на двубоя е Йордан Гулев. Мачът е с начален час 17:30.

"Черно море" са намира на 5 място във временното класиране с 46 точки, а "червените" са на второ с 59. И двата тима са с мач по-малко в сравнение с останалите 4 отбора от топ 6. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар