Вход | Регистрация

Феновете на „Етър-1924” пред бойкот

В декларация те настояват ръководството на клуба да освободи виновниците за загубата на баража със „Светкавица”

Феновете на „Етър-1924” пред бойкот
Снимка: Булфото

В декларация до медиите футболните фенове на "Етър-1924” настояват за незабавно освобождаване на виновните играчи от отбора, станали причина за загубата на баража със "Светкавица”.

Декларацията бе написана след контролния мач с "Ботев” /Пловдив/.

 

"Господа собственици, инвеститори, спортно-технически ръководители, ние, феновете на отбора, видяхме в игра хората, донесли огромен срам на града ни и позор за футболния клуб. Смятаме че е нередно и възмутително тези играчи да сквернят виолетовата фланелка, терена на стадион "Ивайло" и респективно град В.Търново.

 

Ние помним как определени футболисти предадоха нашите мечти и надежди няколко пъти в един полусезон и накрая не се посвениха да се погаврят с доверието ни и на баража в град Сливен. Ние не можем да забравим това им поведение и няма да го простим никога", се казва в декларацията.

От фен-клуба на "Етър” са на мнение, че независимо от "качествата” , които имат, тези хора трябва да бъдат освободени веднага от ПФК Етър 1924, независимо от последствията за отбора.

 

"За нас е недопустимо футболисти, срещу които дори самият футболен клуб е сезирал прокуратурата, да продължават да тренират и играят за Етър, напук на всичко, което му причиниха със своето действие/бездействие в решителните срещи през изминалия сезон", се казва още в документа.

Феновете са категорични, че ако виновните играчи останат в клуба, те ще свалят подкрепата си от ПФК Етър 1924 и не желаят да имат нищо общо с него.

"Ние категорично не желаем да имаме нищо общо с предатели-футболисти, които са добре известни на ръководството на футболния клуб. Ние можем да подкрепим отбора само и единствено след освобождаването на всички тези "футболисти". Отбор без фенове е дърво без корени", завършват със закана декларацията си феновете на "Етър".



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар